Activiteit aanmelden

Ook een naschoolse activiteit organiseren voor de Texelse jeugd? Je bent van harte welkom. Niet alleen goed voor de jeugd maar ook voor jouw organisatie:

  • Financiële bijdrage van de gemeente om de activiteit mogelijk te maken
  • Mooie kans om jongeren voor langere tijd te binden en het ledenaantal te verhogen
  • Vergroten van naamsbekendheid en toekomstbestendigheid

Aan welke voorwaarden moeten activiteiten voldoen?

  • De activiteit moet globaal passen in een van de zes thema’s (Buiten, Sportief, Creatief, Technisch, Ontspannen of Extreme)
  • De activiteit duurt van vakantie tot vakantie (ca. 7 tot 9 weken)
  • De activiteit vindt wekelijks plaats op een vast tijdstip en duurt ongeveer 1 á 2 uur

Het liefst bevatten de activiteiten een opbouw in het aanbod of wordt er toegewerkt naar een eindresultaat. Zo blijven de deelnemers gemotiveerd om de hele periode af te maken.

Wanneer moeten de activiteiten plaatsvinden?

In eerste instantie op maandag t/m vrijdag tussen 15.30 en 18.00 uur. Andere dagen, zoals het weekend of tijdens vakanties, zijn ook mogelijk. Act is een groeimodel: afhankelijk van de behoefte van de jeugd kan het aanbod groeien.

Waar vinden de activiteiten plaats?

Diverse locaties op Texel, afhankelijk van het aanbod en de mogelijkheden.

Activiteit aanmelden

Enthousiast geworden? Daar zijn wij erg blij mee. Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in om een duidelijk beeld te geven van de activiteit, de doelgroep en wat nodig is om de activiteit te realiseren. Op basis van deze informatie beoordelen wij of de activiteit in aanmerking komt. Als dat het geval is, wordt de activiteit aangeboden op deze site en kunnen jongeren zich inschrijven.