Alle activiteiten

Meedoen aan deze lessen is gratis. Wat wij wél van je willen is commitment. Je mag één proefles volgen, daarna besluit je of je stopt óf de volledige acht weken meedoet. Als je meedoet, betekent dat dat je alle acht lessen volgt.

Workshop Natuurfotografie

Wat gaan we doen? De jongeren gaan samen met een professionele natuurfotograaf een natuurgebied bezoeken. De jongeren krijgen allemaal hun eigen fotocamera te leen. Het doel is om mooie natuurvondsten te fotograferen. Onze fotografen vertellen bij alles wat ze vinden een leuk en leerzaam natuurweetje. Zij kennen de natuur op hun duimpje. De fototechniek is bijzaak, maar ze helpen de jongeren natuurlijk allemaal bij het maken van een mooie scherpe foto. Beleving van de natuur en de dieren staat voorop, niet de techniek. De Nikon Coolpix cameraatjes die wij gebruiken zijn heel gebruiksvriendelijk. Naderhand gaan we de mooiste foto’s sorteren en presenteren die dezelfde dag nog aan de jongeren. We leggen dan uit waarom het een goede foto is en vertellen nogmaals iets over wat je op de foto ziet. Aan het einde kiezen de jongeren een winnaar en die ontvangt dan een prijs.

Tussen de middag is er een verzorgde lunch.

Activiteit details

Start 09 okt 2022
Einddatum 09 okt 2022
Max. aantal deelenemers 16
Nog beschikbaar 14
Aantal lessen 1
Datum van activiteit 09-10-2022
De contactpersoon voor deze activiteit is Angela Cozijnsen en Bart Stornebrink
Tijd 09.30 tot 15.30
Locatie Natuurcentrum de Marel
Telefoon 06-16982556/ 06-53384575
Website www.kidzklix.nl

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven. Laat hier je gegevens achter voor het volgende blok. Wij nemen dan contact met je op.