Alle activiteiten

Meedoen aan deze lessen is gratis. Wat wij wél van je willen is commitment. Je mag één proefles volgen, daarna besluit je of je stopt óf de volledige acht weken meedoet. Als je meedoet, betekent dat dat je alle acht lessen volgt.

Workshop Natuurfotografie

Wat gaan we doen? De jongeren gaan samen met een professionele natuurfotograaf een natuurgebied op Texel bezoeken. De jongeren krijgen allemaal hun eigen fotocamera te leen. Het doel is om mooie natuurvondsten te fotograferen. Onze fotografen vertellen bij alles wat ze vinden leuke en leerzame informatie. Zij kennen de natuur op hun duimpje. De fototechniek is bijzaak, maar ze helpen de jongeren natuurlijk allemaal bij het maken van een mooie scherpe foto. Beleving van de natuur en de dieren staat voorop, niet de techniek. De Nikon S33 cameraatjes die wij gebruiken zijn hier zeer geschikt voor. Naderhand gaan we de mooiste foto’s sorteren en presenteren die dezelfde dag nog aan de jongeren. We leggen dan uit waarom het een goede foto is en vertellen nogmaals iets over wat je op de foto ziet. De jongeren kunnen een winnaar kiezen en die ontvangt dan een prijs.

De workshop vindt plaats in en rondom het natuurcentrum de Marel op Texel. De lunch is bij de workshop inbegrepen.

Activiteit details

Start 13 mei 2023
Einddatum 13 mei 2023
Max. aantal deelenemers 15
Nog beschikbaar 8
Aantal lessen 1
Datum van activiteit 13-05-2023
De contactpersoon voor deze activiteit is Stichting KidzKlix
Tijd 10.00 tot 15.00
Locatie Natuurcentrum de Marel
Telefoon 0616982556
Website www.kidzklix.nl

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven. Laat hier je gegevens achter voor het volgende blok. Wij nemen dan contact met je op.