Creatief

Meedoen aan deze lessen is gratis. Wat wij wél van je willen is commitment. Je mag één proefles volgen, daarna besluit je of je stopt óf de volledige acht weken meedoet. Als je meedoet, betekent dat dat je alle acht lessen volgt.

Er zijn ACT-activiteiten na school of in het weekend, voor een periode van een aantal weken. Maar je kunt ook kiezen voor een activiteit die een of twee keer plaatsvindt. Liever gewoon eens een keertje iets leuks doen? Bekijk het ACT Extra-aanbod en meld je aan. Veel plezier!

Creatief

Leer koken als een MASTERCHEF! (leerlingen van VO)

15 jan 2022 13:00 - 17 feb 2022 17:00

Ga samen met een professionele chef en leerlingen van de Texel Academy kennis maken met de horeca en je eigen menu koken en serveren. Samen bepalen jullie wat jullie graag willen maken, leer je hoe je een menu ontwerpt en aantrekkelijk maakt en leer je aan hand van het menu de basistechnieken van het koksvak.

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.

Zelfgehaakt

18 jan 2022 15:30 - 15 feb 2022

In het Haakcafé van Tatataa… maak je op je eigen tempo van je zelfgekozen patroon een zelfgehaakte creatie.

Haakcafe Act collage

 

 

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.

Ambacht & Metaal ‘IN VUUR EN VLAM - MET KLEUR EN METAAL’

18 jan 2022 15:30 - 15 feb 2022 17:00

Zet je handen aan het werk en maak je hoofd leeg.

Maak kennis met creatieve metaalbewerking en leer traditioneel emailleren, koperslaan en/of handgraveren. Maak je eigen meesterstuk bij meestergraveur Jacqueline Jimmink! Tijdens deze cursus werk je met vuur, kleur en metaal zoals de meesters dat vroeger ook al deden. Ervaring is niet vereist.

Sorry, het evenement is nu vol en we konden geen registratie meer accepteren

beestenboel

12 mei 2022 16:00 - 07 juli 2022

We gaan dieren schetsen, verschillende houdingen uitwerken, een dier in haar of zijn omgeving schilderen op doek en natuurlijk ook kleien!