Extreme

Meedoen aan deze lessen is gratis. Wat wij wél van je willen is commitment. Je mag één proefles volgen, daarna besluit je of je stopt óf de volledige acht weken meedoet. Als je meedoet, betekent dat dat je alle acht lessen volgt.

Blok 2: Basis klimcursus

STARTEN MET KLIMMEN

Ben je benieuwd hoe het is, van greep naar greep klauteren op een verticale wand? Hoe het is om de diepte onder je steeds groter te zien worden? De moed op te brengen om toch verder naar boven te klimmen. Wil je wel eens ervaren hoe het is om naar grote hoogte te klimmen? Of wil je lekker sportief bezig zijn maar kan of mag je (nog) niet zelfstandig klimmen? Dan is de kennismaking-les écht iets voor jou! Onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeur ga je in een groep met allemaal beginnende klimmers onze klimwanden op.

De eerste stap in je klimcarrière maak je met het volgen van een basistraining. In de lessen komen verschillende thema’s aan bod waaronder: veiligheid, bewustwording van risico’s, materiaal, blessurepreventie, techniek, knopen leggen en nog veel meer.

Voor wie is de activiteit bedoeld?
12 t/m 18 jaar

Activiteit details

Start 20 okt 2020
Einddatum 15 dec 2020
Registratie Startdatum 20 okt 2020
Max. aantal deelenemers 12
Nog beschikbaar 6
Sluitingsdatum 27 okt 2020
Aantal lessen 9
De contactpersoon voor deze activiteit is kars@sportstichtingtexel.nl
Tijd 15:30 - 16:15
Locatie TXL Sporthal Den Burg, Emmalaan 55 1791 AT
Website www.sportstichtingtexel.nl
Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.