Hoe werkt het?

Verschillende Texelse partijen bieden jongeren tot ongeveer 18 jaar activiteiten na schooltijd aan. Sportclubs, verenigingen, maar ook Radio Texel, FabLab en Staatsbosbeheer bijvoorbeeld. De activiteiten passen binnen een van de zes categorieën: Buiten, Sportief, Creatief, Technisch, Ontspannen en Extreme. Er zit dus altijd wel iets tussen. Iedere activiteit duurt ongeveer acht weken en wordt begeleid door professionals. Je steekt er dus echt iets van op én beleeft er een hoop lol aan!

Het aanbod: steeds iets nieuws

Het activiteitenaanbod wisselt; ACT moet groeien. We beginnen met een paar activiteiten, de bedoeling is dat er steeds meer is om uit te kiezen. Houd de site dus goed in de gaten!

Geen kosten, wel commitment

Meedoen aan een ACT-activiteit is gratis. Je mag één proefles volgen, daarna besluit je of je stopt óf het volledige aantal weken meedoet. Als je meedoet, verwachten we dat je alle lessen volgt.

Doe mee!

Bekijk het programma. Iets leuks gevonden? Meld je dan aan. Je krijgt bericht van de organisatie van de activiteit van jouw keuze.

Meedenken?

Heb je een idee voor een activiteit? Suggesties? Lijkt het je leuk mee te denken? Je bent van harte welkom! Neem contact op via eilandseaanpak@texel.nl.